Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مردی که تعطیلی نداشت»، خاطراتی از طلبه خستگی‌ناپذیر حسین فرج نژاد همزمان با چهلمین روز درگذشت او توسط انتشارات شهیدکاظمی روانه بازار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدحسین فرج‌نژاد طلبه مجاهد و‌ اندیشمند خستگی‌ناپذیر در شب عید قربان، 29 تیرماه 1400 به همراه خانواده‌اش آسمانی شد.

عشق به سربازی امام زمان او را بر آن داشت تا در سنین نوجوانی، مدرسه تیزهوشان یزد را ر‌ها کرده و عازم حوزه علمیه قم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همان روز‌های اول علاوه بر دروس حوزه، دشمن‌شناسی و رسانه را نیز با جدیت پیگیری می‌کرد. برگزاری دوره‌های متعدد و اردو‌های دانش‌آموزی، طلبگی و دانشجویی را از همان سال‌های اول طلبگی آغاز کرد. خودش اهل قلم بود و اصرار داشت که شاگردانش نیز دست به قلم شوند. فعالیت‌های خود را محدود در قم یا یزد نکرده بود، از سیستان و بلوچستان گرفته تا سوریه و یمن، به فکر محرومین و مستضعفان و جهان اسلام بود. ساعت‌ها مطالعه و تدریس در زمینه‌ یهودیت، صهیونیسم و رسانه، شامه‌اش قوی کرده بود. تکیه کلامش به رفقا این بود: «بچه‌ها بجمبید! وقت کمه، خیلی کار داریم.»

کتاب «مردی که تعطیلی نداشت»، خاطراتی از طلبه خستگی‌ناپذیر و‌ اندیشمند مجاهد حسین فرج‌نژاد در قطع رقعی و 200 صفحه  به قلم محسن مؤمنی همزمان با چهلمین روز آسمانی‌شدنش توسط انتشارات شهیدکاظمی روانه بازار شد.

در برشی از این کتاب می‌خوانیم:

شما همگی به آقا مرتضی آوینی ارادت دارید، شهید آوینی هنرش در چه بود؟ در اینکه تحلیلگر سینما بود؟ نه! هنر شهید آوینی این بود که سینما را از منظر یک عقبه فکری و معرفتی می‌دید.

به نظرم استاد فرج‌نژاد، راه شهید آوینی را خیلی عمیق‌تر، قوی‌تر و دقیق‌تر حتی از خود شهید آوینی ادامه داد. البته شهید آوینی هم سن زیادی نداشت، شهید آوینی هم در حال رشد  بود، نسبت به سنش یک حکیم بود. مرحوم استاد فرج‌نژاد هم این راه را ادامه داد البته با دغدغه‌های دین شناختی، فلسفی و فقهی.

«بیانات حجه السلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه در جمع دوستان و شاگردان استاد فرج‌نژاد 2 مرداد 1400»

علاقه‌مندان جهت تهیه کتاب می‌توانند از طریق سایت انتشارات شهید کاظمی (https://nashreshahidkazemi.ir) یا  من و کتاب (manvaketab.ir) و یا از طریق ارسال نام کتاب به سامانه پیام کوتاه 3000141441 کتاب را با تخفیف دریافت کنند.

تعبیر جالب رهبر انقلاب از شعر عاشقانه "اخوان ثالث" + فیلمتکیه تسنیم | شعر آیینی خوب حافظ شأن "امام معصوم" است/ ماجرای مداح شدن "وحید قاسمی" + فیلم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کتاب کتاب شهید آوینی فرج نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۸۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ترجمه «آن روی دیگران» به کتابفروشی‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «آن روی دیگران» نوشته کئوتر ادیمی به تازگی با ترجمه آذر نورانی توسط نشر نیستان منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب روایتی از الجزایر معاصر است که بحران‌های اجتماعی و فرهنگی بسیاری را از سر گذرانده است.

کوثر عظیمی (کئوتر ادیمی) نویسنده معاصر الجزایری‌الاصل، در اولین داستانش از زندگی خانواده‌ای صحبت می‌کند که انگار فقط در سختی‌ها و تلخی‌های روزمرگی‌هایشان با هم شریک‌اند. در داستان پیش رو، هر شخصیت فرصت دارد بخشی از دغدغه‌هایش را برای خواننده بازگو و او را با خلوت خود همراه کند. تلاقی رخدادها و چندصدایی روایت‌ها از جذابیت‌های اصلی این رمان است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

«… بابا ما را ول نکرده است. قرار است برگردد. برمی‌گردد. مامان می‌داند. برای همین جلوی پنجره منتظر می‌نشیند و دستش را در موهایم می‌کند. او برمی‌گردد و من دیگر موهای سفید نخواهم داشت. موهای سفید نبود باباست. آن‌ها روزهای بدون بابا هستند. همین‌که برگردد، موهای سفید هم می‌روند.»

این‌کتاب با ۷۲ صفحه و قیمت ۸۵ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 6090717 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند
  • ورود ترجمه «آن روی دیگران» به کتابفروشی‌ها
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • داستان جذاب زندگی یک نوجوان در «جرئت و حقیقت»
  • «حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • بودن یا نبودن کتابفروشان؛ مسئله ناشران چیست؟
  • عرضه «صفات الهی» در کتابفروشی‌ها
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر